BOKIS og Bambora vil i fællesskab gøre livet lettere for erhvervsdrivende

En ny samarbejdsaftale på betalingsområdet betyder, at 64 pengeinstitutter i BOKIS-kredsen nu har mulighed for at tilbyde deres erhvervskunder en komplet startpakke fra Bambora med alt, hvad man som erhvervsdrivende behøver for at modtage betaling i butik og webshop.

”Vores aftale med Bambora er med til at gøre livet som erhvervsdrivende meget nemmere. Tidligere, når man åbnede en butik, skulle man lave aftaler med både sit pengeinstitut og en stribe andre aktører for at kunne tilbyde betaling på net, mobil og i butik. Det var komplekst og tog lang tid. Som nystartet erhvervsdrivende vil man hellere bruge tiden på at betjene kunderne,” siger Søren Nicolaisen, direktør i BOKIS, og tilføjer:

”Fremover kan de erhvervsdrivende henvende sig til et af BOKIS-institutterne og bestille løsningen på én gang. Derfra er det nemt og hurtigt at blive klar til at modtage kundernes betaling.”

BOKIS er Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Bankers fælles indkøbs- og udviklingsselskab på kort- og betalingsområdet. Selskabet omfatter Sydbank, Spar Nord Bank, Arbejdernes Landsbank, Nykredit Bank samt 60 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland.

Bambora er en global betalingsvirksomhed, der i 2015 udbyggede sin forretningsplatform i Danmark gennem blandt andet opkøb af danske ePay og DK Online. Samtidig åbnede man et kontor i København, og i dag tilbyder Bambora hele paletten af betalingsløsninger med salg og leje af betalingsterminaler, indløsning af betalingskort, integration til kasseløsninger, etablering af online kundeportal, hotline m.v. Med andre ord, alt hvad der skal til, for at den erhvervsdrivende kan modtage betaling i butikken og på nettet. Løsningen understøtter de mest anvendte betalingskort på det danske marked samt mobilbetalinger med BOKIS-institutternes wallets og MobilePay.

”Vi er rigtig glade for aftalen med Bambora, som nu bliver tilbudt pengeinstitutterne i vores kreds. Bambora er en særdeles professionel leverandør af enkle betalingsprodukter og -tjenester, som gør det lettere – og ofte billigere – for den erhvervsdrivende at håndtere betalingerne, hvad enten virksomheden er stor eller lille, nystartet eller etableret, fysisk butik eller webshop. Den enkelte kan desuden vælge en ”alt i en”-pakke eller en skræddersyet løsning,” siger Søren Nicolaisen.

Aftalen glæder også Bjørn Smidt, der er General Manager hos Bambora i Danmark:

”Vi er rigtig glade for, at BOKIS har valgt Bambora som samarbejdspartner. Pengeinstitutterne i BOKIS-kredsen repræsenterer en meget stor andel af erhvervskunderne i Danmark, så på den måde kan Bamboras produkter nu potentielt nå ud over det ganske land,” siger Bjørn Smidt og tilføjer:

”Samtidig er vi en international virksomhed, som vil kunne hjælpe erhvervsdrivende ud på internationale markeder, hvis det bliver aktuelt.”

Bambora hjælper allerede 30.000 danske kunder med at drive og udvikle deres forretning.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

BOKIS, direktør Søren Nicolaisen, mobil +45 30 30 70 06

Bambora, General Manager Bjørn Smidt, mobil +45 41 11 23 50

 

 

Fakta om BOKIS:

BOKIS er Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Bankers fælles indkøbs- og udviklingsselskab på kort- og betalingsområdet. Selskabet blev etableret i 2014 og omfatter Sydbank, Spar Nord Bank, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank samt 60 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland.

 

Fakta om Bambora:

Bambora hjælper virksomheder med at vokse og udvikle sig. Med en række enkle betalingsprodukter gør Bambora det lettere at holde styr på de daglige betalinger – på nettet, i butik og på mobilen. Bambora blev grundlagt i 2015 og er en sammenslutning af en række virksomheder med mange års erfaring i betalingsbranchen. Bambora håndterer betalinger i 65 lande til en værdi af 55 mia. euro årligt og har over 700 medarbejdere og flere end 300 kommercielle partnere i hele verden. Selskabet hjælper allerede 30.000 danske kunder med at drive og udvikle deres forretning. Besøg www.bambora.com for mere information.