Nu kan endnu flere danskere bruge Apple Pay

En række lokale pengeinstitutter og landsdækkende banker tilbyder fra i dag Apple Pay – en nem, sikker og personlig betalingsmulighed.

Det er medlemmer af Lokale Pengeinstitutter og foreningen Landsdækkende Banker, der nu kommer med Apple Pay via deres fælles betalings- og kortselskab, BOKIS.

”Vi glæder os over lanceringen af Apple Pay. Det er en smart, effektiv og brugervenlig betalingsløsning, som kan komme rigtig mange danskere til gode”, siger Søren Nicolaisen, der er direktør i BOKIS og Landsdækkende Banker.

Fra i dag tilbydes Apple Pay til kunder i 18 af BOKIS-institutterne, og snart bredes mobilbetalingsløsningen endnu mere ud, når de øvrige pengeinstitutter i samarbejdet også lancerer Apple Pay.

”De øvrige BOKIS-institutter er også på vej med Apple Pay. Det er en service, som vores medlemmer ser meget frem til at kunne tilbyde kunder over hele landet”, siger direktør i BOKIS og Lokale Pengeinstitutter, Jan Kondrup.

Apple Pay kan bruges i Danmark og udlandet ved betalingsterminaler, der har symbolet for Apple Pay eller kontaktløse kortbetalinger. Desuden fungerer Apple Pay i mange apps og ved køb på internettet og kan benyttes med internationale betalingskort. For nærmere information og oplysninger om, hvilke kort det enkelte pengeinstitut i BOKIS-samarbejdet tilbyder med Apple Pay, henvises til pengeinstituttets hjemmeside.

Datasikkerhed og beskyttelse af personoplysninger er en hjørnesten i Apple Pay. Når man bruger Apple Pay, bliver kortoplysningerne ikke gemt på enheden eller på Apple’s servere. I stedet tildeles og krypteres et unikt kontonummer, der gemmes sikkert i det såkaldte Secure Element på enheden. Hver transaktion bliver godkendt med en unik og dynamisk sikkerhedskode. 

 Her kan du få Apple Pay fra i dag

En række af de lokale pengeinstitutter og landsdækkende banker tilbyder fra i dag kunder at betale med Apple Pay.

 

Andelskassen Fælleskassen

Arbejdernes Landsbank

Danske Andelskassers Bank

Den Jyske Sparekasse

Faster Andelskasse

Frørup Andelskasse

 

Fynske Bank

Grønlandsbanken

Hvidbjerg Bank

Lollands Bank

Lægernes Bank

Merkur Andelskasse

 

Møns Bank

Nykredit Bank

Salling Bank

Spar Nord Bank

Totalbanken

Vestjysk Bank

 

Apple Pay er let at oprette, og brugerne vil fortsat få alle de fordele, der eventuelt er tilknyttet deres betalingskort. I butikkerne fungerer Apple Pay sammen med iPhone SE, iPhone 6 og nyere samt med Apple Watch. Onlinehandel via apps og på hjemmesider, der tager Apple Pay, fungerer med Touch ID, eller ved bare at dobbeltklikke på sideknappen og kaste et blik på sin iPhone X for at godkende med Face ID.

Når der betales for varer og tjenester på farten i apps eller Safari, fungerer Apple Pay sammen med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generation), iPad Air 2 og iPad mini 3 og nyere. Man kan også bruge Apple Pay i Safari på enhver Mac, der er introduceret i eller efter 2012, kører MacOS Sierra og bekræfter betalingen med iPhone 6 eller nyere eller Apple Watch eller med Touch ID på den nye MacBook Pro og MacBook Air. 

For mere information om Apple Pay se: https://www.apple.com/dk/apple-pay

Om BOKIS

BOKIS er Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Bankers fælles indkøbs- og udviklingsselskab på kort- og betalingsområdet. Selskabet omfatter Sydbank, Spar Nord Bank, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank samt 53 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland. Til sammen repræsenterer pengeinstitutterne ca. 45 procent af det danske kortbetalingsmarked.

 Kontakt

For yderligere information kontakt

Direktør i BOKIS og Landsdækkende Banker, Søren Nicolaisen, eller
Direktør i BOKIS og Lokale Pengeinstitutter, Jan Kondrup

Via kommunikationsdirektør i BOKIS, Lisbeth Nielsen, mobil +45 20 21 02 30