I dag kommer Apple Pay ud til endnu flere bankkunder

33 lokale pengeinstitutter og Sydbank tilbyder fra i dag Apple Pay – en nem, sikker og personlig betalingsmulighed.

”Vi har glædet os rigtig meget til at kunne sige, at nu er Apple Pay også en del af de services, vi tilbyder. Vi mærker en stor interesse blandt kunderne for hurtige, nemme og sikre betalingsmuligheder på tværs af pengeinstitutterne i samarbejdet, og Apple Pay har været meget efterspurgt. Så det er en fornøjelse nu at kunne imødekomme kundernes ønske”, siger Jan Svarre, der er formand for BOKIS og direktør i Sydbank.

Fremover vil bankkunder i hele Danmark kunne bruge Apple Pay. Det er resultatet af en fælles indsats blandt samtlige af de 57 medlemmer i BOKIS-samarbejdet, der består af både store og mindre pengeinstitutter. De første erfaringer er meget positive.

”Kunderne tager rigtig godt imod Apple Pay. Det er meget positivt, så nu glæder vi os til at brede betalingsløsningen endnu mere ud. Vores medlemmer dækker hele landet, fra nord til syd og fra øst til vest, så alle med en iPhone, iPad, Mac eller et Apple Watch kan være med”, siger Jesper Schiøler, næstformand i BOKIS og direktør i Lån & Spar Bank.

Apple Pay kan bruges i Danmark og udlandet ved betalingsterminaler, der har symbolet for Apple Pay eller kontaktløse kortbetalinger. Desuden fungerer Apple Pay i mange apps og ved køb på internettet og kan benyttes med internationale betalingskort. For nærmere information og oplysninger om, hvilke kort det enkelte pengeinstitut i BOKIS-samarbejdet tilbyder med Apple Pay, henvises til pengeinstituttets hjemmeside.

Datasikkerhed og beskyttelse af personoplysninger er en hjørnesten i Apple Pay. Når man bruger Apple Pay, bliver kortoplysningerne ikke gemt på enheden eller på Apple’s servere. I stedet tildeles og krypteres et unikt kontonummer, der gemmes sikkert i det såkaldte Secure Element på enheden. Hver transaktion bliver godkendt med en unik og dynamisk sikkerhedskode.

Disse pengeinstitutter kommer med Apple Pay i dag 

Alm. Brand Bank
BankNordik (DK)
Basisbank
Borbjerg Sparekasse
Broager Sparekasse
Djurslands Bank
Dragsholm Sparekasse
Dronninglund Sparekasse
Fanø Sparekasse
Folkesparekassen
Frøs Sparekasse
Jutlander Bank 

Klim Sparekasse
Kreditbanken
Langå Sparekasse
Lån & Spar Bank
Middelfart Sparekasse
Nordfyns Bank
Ringkjøbing Landbobank/Nordjyske Bank
Rise Flemløse Sparekasse
Rønde Sparekasse
Skjern Bank
Sparekassen Den lille Bikube

Sparekassen Bredebro
Sparekassen Balling
Sparekassen Djursland
Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn
Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassen Thy
Sparekassen Vendsyssel
Stadil Sparekasse
Sydbank
Sønderhå-Hørsted Sparekasse

 
Apple Pay er let at oprette, og brugerne vil fortsat få alle de fordele, der eventuelt er tilknyttet deres betalingskort. Med en iPhone og et Apple Watch kan kunderne betale med Apple Pay i butikker, restauranter, taxier, automater og mange flere steder.

Når man handler i apps eller på internettet i Safari med Apple Pay, er der ikke behov for manuelt at indtaste kontooplysninger eller gentage fragt- og faktureringsoplysninger. Ethvert Apple Pay-køb kan godkendes med Face ID, Touch ID eller en engangskode.

For mere information om Apple Pay se: apple.com/dk/apple-pay

 

Om BOKIS

BOKIS er Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Bankers fælles indkøbs- og udviklingsselskab på kort- og betalingsområdet. Selskabet omfatter Sydbank, Spar Nord Bank, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank samt 53 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland. Til sammen repræsenterer pengeinstitutterne ca. 45 procent af det danske kortbetalingsmarked.

 Kontakt

For yderligere information kontakt

Formand i BOKIS og direktør i Sydbank, Jan Svarre, via Louise Degn-Hansen, telefon 74 37 26 48
Næstformand i BOKIS og direktør i Lån & Spar, Jesper Schiøler, telefon 33 78 23 30 eller mobil 20 76 43 60